Küldetésünk és víziónk

Cseh & Fodor Kft - mosógép, mosogatógép, szárítógép szerelés és értékesítés

Célunk, hogy megbízható és magasszintű szolgáltatásunk tovább erősítsük, illetve szakmai jó hírnevünk és megbízhatóságunk megrendelőink és vásárlóink elégedettségében nyilvánuljon meg. Mosógépéhez, mosogatógépéhez, szárítógépéhez lehetőség szerint még aznap, de legrosszabb esetben 24 órán belül ellátogatunk. 33 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött várjuk régi és új ügyfeleinket.


Amennyiben új, használt vagy felújított háztartási gépet keres kattintson az értékesítés menüpontra, vagy fáradjon el hozzánk és nézzen szét bemutatótermünkben.(A kínálat folyamatosan frissül és változik)


Háztartásokban a mosógép, mosogatógép, szárítógép elengedhetetlen kelléke a mindennapi életnek, ezért a háztartási gépszerelő a legjobb tudása szerint a lehető legrövidebb idő alatt igyekszik megjavítani a tiszta ruhákért felelős mosógépet, szárítógépet és a tiszta evőeszközökért/poharakért felelős mosogatógépet.


Mai modern háztartási gépeink elsődleges feladata, hogy megkönnyítsék, kényelmesebbé tegyék a házimunkát, mellyel időt és jelentős anyagiakat is spórolhatunk. Ezek közül a leghasznosabb szerkezeteink a mosógép, mosogatógép, szárítógép amely sajnos, mint minden más, meghibásodhat.

Időpont egyeztetés szempontjából maximálisan alkalmazkodunk a kedves megrendelőhöz legyen az hétköznap, vagy hétvége. Hívja a +36 30 0800 800 -as központi számunkat, ahol kollégáink szívesen adnak tájékoztatást vagy egyeztetnek időpontot.

Ezen felül kapcsolatba léphetnek velünk emailen is az office@csfservice.hu email címen keresztül vagy a www.csfservice.hu web oldal segítségével.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.