Karbantartó szolgáltatás:

Állapotfelmérés, szűrők tisztítása, környezetbarát vegyszerekkel való tisztítás, mosószer tartály tisztítása mosógépnél. Különböző ételmaradékok penészfoltok eltávolítása belső térből, mosófelületekről, majd speciális tisztítófolyadékkal történő komplex átmosás.

Ajánlott 6-12 havonta egyszer elvégeztetni.

Jelentősen megnövelhető a gép élettartama, időben kiszűrhetőek, megelőzhetőek és orvosolhatóak a komplikációk.

Mosógép, Mosogatógép: 6.990 Ft/gép ( plusz kiszállás)

Szárítógép: 25.000-40.000 Ft (Csak a szakműhelyben végezhető el!)


Ózongenerátoros tisztítás:

Mosógép, szárítógép fertőtlenítés, tisztítás ózon generátorral 5000Ft/alkalom


A mosógépben sajnos nemcsak a vízkővel kell leszámolnunk: a mosószer-maradványok és a nyálkás, penészes lerakódás is problémát okoznak, ráadásul hiába a legdrágább mosószer, a ruhák piszkosak és büdösek maradnak, ha nincs karbantartva. Főleg a por állagú, száraz mosóporok rakódnak le a mosógép belsejébe, de sajnos a folyékonyak sem képeznek kivételt ez alól.


Az ózon sokszor hatékonyabb fertőtlenítő, mint a klór! A speciális célgépeink tartós védelmet biztosító eljárásaink alkalmával az optimális ózon dózis mellett speciális antimikrobiális hatású hatóanyagot is képesek nano méretben beporlasztani a légtérbe. A hatóanyag a felületeken lerakódva biofilmet képez ami akár 6-8 hónapig tartó rendkívül hatékony öntisztuló belteret eredményez, tartósan fenntartva az ózon által elért higiéniai állapotot. A kemény felületeken megtapadva így hosszú távú felületi védelmet nyújt a vírusok, baktériumok, gombák és kórokozók megtelepedésével szemben. Képes megszüntetni a kellemetlen szagokat, dohot, cigaretta füst szagát, elpusztítja az összes ismert vírust és baktériumot, penészgombát mindenféle utókezelés nélkül! A kezelés eredményeként az allergiában szemvédők is egy élhetőbb életteret nyernek, ahol a pollenek, poratka és egyéb allergénektől mentes élettér az eredmény, mely hosszútávon is fennmarad.


... Mi vagyunk a megoldás!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.