Amikor már nagy a baj..

Márka független mosógép szerelő, javítás, és szerviz, garanciával, Budapesten, valamint Pest megye számos településén

Ezen felül vállaljuk mosogatógépek és szárítógépek garanciális javítását is!

Mosás közben leállt a mosógép, és semmire nem reagál?
Kap áramot a mosógép de nem indul a kiválasztott program?
A szomszéd is hallja a készülék hangját, amikor beindul a centrifugálás?
A program indítását követően villognak a kis lámpák a kezelő felületen?
Ismeretlen jelzés látható a kijelzőn, és nem tudja mit tegyen?


Mosógép szerelői segítség

Egyes esetekben könnyen elvégezhető a mosógép javítás anélkül, hogy igénybe vesszük a mosógép szerviz szolgáltatást. A mosógép szerelő segít önnek néhány hasznos javaslattal.

A mosógép nem kapcsolódik be, semmilyen jele nincs a működésnek.
Mosógép szerviz javaslat:

Ellenőrizze hogy a konnektorban – amibe a mosógép csatlakoztatva van – van-e áram, például egy hajszárítóval, vagy asztali lámpával!

A mosógép centrifugázásnál erősen rázkódik, esetleg elmozdul a helyéről.
Mosógép szerviz javaslat:

Ellenőrizze, hogy a mosógép nem billeg-e a padlón. A legtöbb mosógép lába állítható magasságú, ezek segítségével stabilizálható a mosógép. Ha a mosógép új, győződjön meg arról, hogy eltávolította a mosógép üst rögzítéseket, amik szállítás során megakadályozzák annak mozgását!

A mosógép nem üríti ki magából a vizet.
Mosógép szerviz javaslat:

Ha fali, vagy mosdó szifonba van kötve a mosógép kifolyó csöve, bizonyosodjon meg róla, hogy nincs dugulás a lefolyóban! Ennek legegyszerűbb módja, ha a mosógép kifolyó csövét beakasztja a mosdó kagylóba, vagy egy vödörbe, és a mosógép szivattyúzás programját használva meggyőződik arról, hogy a víz távozik a mosógép kifolyó csövén. Megoldást jelenthet még, ha kitisztítjuk a mosógép szűrőjét.

Ha az itt leírtakkal nem végezhető el a mosógép javítása, és inkább szakemberre bízná a szerelést, akkor kattintson a kapcsolat oldalra, és az ott található telefonszámon hívja kollégánkat! Mosógép szerviz szolgáltatással, és tanácsadással is segítünk, hogy az ön készüléke minnél hamarabb újra használható legyen.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.